ICT oplossingen met Microsoft Technologie

KalkoTech Automatisering ontwerpt en realiseert ICT-oplossing voor bedrijven en organisaties op basis van Microsoft-technologie. Een transparante aanpak en een goede focus, staat garant voor een geslaagde oplossing van uw probleem. Er kunnen projecten uitgevoerd worden van verschillende omvang. Ons doel is optimaal ontzorgen van de klant, zodat u de focus volledig op de core-business van uw onderneming kan richten.

Software Development

Voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van maatwerk applicaties kunt u volledig vertrouwen op de expertise van KalkoTech. Bij kleine projecten ligt de gehele realisatie bij KalkoTech. Bij grote projecten wordt natuurlijk ook externe capaciteit ingezet, om een optimale keus van gebruikte kennis en capaciteit te kunnen waarborgen en de doorlooptijd te verkorten. Heeft u een bepaalde voorkeur voor een externe partijen, zal er waar nodig een intensieve samenwerking ontstaan. Is dit niet voorhanden, zal KalkoTech een partner selekteren uit verschillende partijen, die past bij uw onderneming. Natuurlijk zal dit geheel naadloos door KalkoTech in het project ingebed worden.

Consultancy

Naast het leveren van totaal oplossingen, biedt KalkoTech de mogelijkheid tot ondersteuning bij automatiseringstrajecten. Dit houdt in dat interne, dan wel andere partijen beoordeeld kunnen worden op ontwerpconcepten (second opinion) en implementatie trajecten. Ook het selecteren van het juiste standaard software pakket behoort hierbij. Want leveren van maatwerk moet geen doel op zich zijn. Maatwerk software heeft alleen zin als u als eindgebruiker hier beter van wordt. Denk hierbij niet alleen financieel gewin, maar ook eens aan uw concurrentie positie m.b.t.:

  • hoe snel kunt u een offerte uitbrengen
  • hoe calculeert u een product
  • hoe produceert u deze
  • hoe krijgt u inzicht in kosten, voortgang, levertijden, opbrengsten etc.

Belangrijke zaken voor u als ondernemer.

Project Management

Uw voordeel hierbij is een onafhankelijke partij, die slechts 1 doel voor ogen heeft:

HET SLAGEN VAN UW PROJECT !!!!

Hierbij wordt u maximaal ontzorgd door planning, voortgang, rapportage, documentatie uit handen te geven.
Er wordt gebruik gemaakt van Prince2 methodieken die op realistische wijze op uw project worden toegepast.
Daardoor is het mogelijk met een minimum aan kosten, het maximale resultaat te behalen.

 

3D Printservice

Om alle activiteiten te ondersteunen, beschikken wij over een 3D printservice. Door gebruik te maken van een eigen
3D printerpark en door gebruik te maken van een sterk netwerk van 3D printservices, zijn wij flexibel in het leveren
van uw prototype of kleinschalige serie producten.